Relighting

Efficiënt verduurzamen met LED verlichting!

 

Verlichting is één van de belangrijkste energieverslinders in kantoorgebouwen en industriële hallen. Loopt uw energiefactuur hoog op? Vindt u het moeilijk om uw ecologische voetafdruk gevoelig te verkleinen?

 

Relighting is een duurzame, verbruiksvriendelijke en kostenbesparende aanpassing van uw bestaande, verouderde verlichting. Door gebruik te maken van ledverlichting in functie van uw bedrijf kunnen we met minder verbruik zorgen voor een hogere en meer efficiënte lichtopbrengst.

Door gebruik te maken van bewegingssensoren en daglichtregeling kan de verlichting automatisch uitgeschakeld worden wanneer iemand het gebouw verlaat of wanneer er voldoende daglicht aanwezig is. Zo kunnen we uw verbruik nog verder reduceren, waardoor de terugverdientijd alleen maar korter wordt.

 

Relighting kan gemakkelijk leiden tot een besparing van meer dan 70% op uw verlichtingsfactuur. De terugverdientijd van zulke projecten ligt rond de 3 jaar, afhankelijk van werkregime en energieprijzen. Daar bovenop kan er beroep gedaan worden op mogelijke premies en subsidies voor rationeel energiegebruik.

Zo liggen de mogelijkheden om te verbeteren en tegelijkertijd te besparen zowat voor elk bedrijf voor het rapen.

 

En niet onbelangrijk, op deze wijze werken we stap voor stap mee aan een groenere leefomgeving!